mandag 11. februar 2013

Kjærlighetens budbringere

"Engler er kjærlighet i bevegelse. Som aldri stopper, som kjemper for å vokse, som er hinsides godt og vondt. Kjærligheten som fortærer alt, som ødelegger alt, som tilgir alt. Englene er laget av denne kjærligheten, samtidig som de er kjærlighetens budbringere."

- utdrag fra "Valkyriene"


Paolo Coelho får sagt det. De som har lest en eller flere av hans bøker kan bekrefte at han har maaaange tankevekkere pakket inn i nydelige ord og vendinger. Han er ikke bare forfatter, men en filosof og en drømmer. Coelho er et menneske som mer eller mindre har funnet sin vei i livet, sitt Dharma, sin hensikt. Det betyr ikke at han nå vil klappe seg selv på skulderen, slenge seg ned på soffan og være selvtilfreds. "Jeg fant min hensikt. My work is done!" Nei nei nei. Det er jo nettopp når man innser hva man kan bidra med her i verden, at "arbeidet" kan begynne!

Først trenger vi å oppdage hva som gir mening og glede i oss selv. Legg merke til hva som faller seg naturlig for deg, som du har talent for. Bli bevisst på hva du gjør som ikke tapper deg fullstendig for energi, men istedet GIR energi. Kanskje dette er den måten du kan spre lys i verden? Kanskje dette er din vei.

Verden blir kanskje et bedre sted når flere og flere mennesker følger sin drøm og er fornøyd med livet sitt? De som lever med mennesker som er utilfreds med livet, sprer sjelden rundt seg med glede og kjærlighet iallefall.

Og om du ikke vet hva som gir deg mening eller glede, hva som faller deg naturlig og hva som gir deg energi... vel så legg deg ned i stillhet, eller bli med på et PUSTyogakurs! I ditt indre dyp, finnes en altomfattende ro og visdom. Der vil svaret på alle disse spørsmålene ligge å vente på deg.

Kjærligheten som Coelho snakker om, den universelle kjærligheten som kjemper for å vokse, kan du uttrykke gjennom din vei. Og det er bare DU som kjenner din hensikt.i lys og fred,

Tine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

"Tenke sjæl og mene, måtte stå for det du sa"